Skip to main content

Het Prinsenhof team

Toon van Leest – Tandarts

Hoe is het zo gekomen? Mijn Brabantse buurman was tandarts en was altijd bezig met zijn handen. Dat intrigeerde me en daardoor ben ik tandheelkunde gaan studeren in Utrecht. Na de eerste kennismaking zag ik dat het een vak is waarin zorgen en perfectionisme centraal staan. In 1995 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk in Utrecht na een zestal jaren waargenomen te hebben. Eerst in de keuken van een ander kijken en goede punten meenemen naar je eigen praktijk. Steeds weer vernieuwen, stap voor stap. Tot en met preventie, endodontologie, esthetiek en implantologie, we gaan steeds verder. Het belangrijkste is dat onze patiënten zich er prettig bij voelen. Een ontspannen sfeer met een fijne service, iedereen kan bij ons terecht.”

Daarnaast run ik ook nog een Antiek zaak die gespecialiseerd is in medische en wetenschappelijke antieke instrumenten. Dat verruimt de wereld dan alleen maar in een behandelkamer te werken. Zodoende voelen beide jobs aan als een hobby, ik stap elke maandag morgen weer met plezier de praktijk binnen.

Marceline Keijner – Tandarts assistente

Marceline is eigenlijk al vanaf het begin 1995 als  assistente werkzaam in de Praktijk. Dit houdt dan ook in dat zij een gezicht is van Tandartspraktijk Prinsenhof. Zij regelt alle administratieve zaken en staat u graag te woord aan de telefoon dan wel aan de balie. Meerdere patiënten maken dan graag een praatje met haar over wat het leven zoal brengt.

Sanne ter Schegget – Mondhygiënist

Sanne is vanaf september 2019 werkzaam als mondhygiënist in onze praktijk. Zij past heel goed in het team en coacht u graag in het tot stand brengen van een goede mond gezondheid. Sanne werkt naast deze praktijk ook in een gespecialiseerde parodontologie praktijk in Zutphen.

Petra Radzion – Assistente

Petra is ons team komen versterken sinds december 2022. Ze is al 25 jaar werkzaam als assistente. Zij assisteert aan de stoel en staat u ook te woord aan de telefoon en balie. Kortom een all-round assistente.

Wordt jij onze nieuwe werknemer?

Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker om ons team te versterken. Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op!